Weekend i Stockholm – Våra bästa tips

weekend i stockholm

Weekend i Stockholm – hitta rätt hotell

Oavsett om du åker själv, med din bättre hälft eller familjen så är en weekend i Stockholm alltid ett bra alternativ. Priset kan dock vara avgörande i många fall, därför tänkte vi dela med oss av våran syn på det.

Ibland kan en resa till huvudstaden kännas som ett rån. Inte nog med att priserna på mat, dryck och aktiviteter inne i city ofta är snäppet högre, priserna på boende har också en tendens att dra iväg. Men det finns andra, både mer prisvänliga och billiga hotell i Stockholm också, det gäller bara att veta var och när man ska leta.

Så det behöver som sagt inte bli så dyrt som det kan verka vid en första anblick. Och när resan och hotellet väl är bokat så är det helt upp till er vad ni vill hitta på. Ni kanske bara vill hänga på hotellet, utnyttja boendet spa? Restauranger? Och äta en förträfflig hotellfrukost? Eller ut och upptäcka Stockholm.

Aktiviteter i storstan

Stockholm kryllar av saker att göra och vi har delat med oss av ett par tips på gratisaktiviteter. Utöver dessa så är Stockholm späckat av platser och saker att uppleva. Från vackra promenader kring Djurgården, ett otroligt utbud av shopping i city, nöjesparker som Gröna Lund och ett gäng spännande museer till restauranger och uteställen som sätter Stockholm på kartan. Allt handlar om vad ni vill göra, vad ni vill uppleva och hur lång tid ni har. Ett hett tips är att besöka Stockholmsstads hemsida för att få redan på allt det senaste när det kommer till evenemang och aktiviteter.

Ett hett tips är dock att inte låsa sig vid innerstad. Utanför tullarna och i kranskommunerna finns det minst lika mycket att se och uppleva. Stockholm är precis så stort som man kan tro och letar man sig ut ur city så kan man hitta alla möjliga smultronställen värda namnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Menu